• Agència de desenvolupament local
      
    964 560 001 Ext. 033
    consumo@almassora.es
Empresa
Busques professionals
que encaixen en la teua empresa?
Candidat
Inscriu-te i registra
les dades de tu currículum
L'Ajuntament d'Almassora t'ajuda en la recerca d’ocupació mitjançant l'Agència de desenvolupament local. Només has d'inscriure’t seguint les instruccions que van apareixent, registrar les dades del currículum de la manera més àmplia possible i completar la inscripció amb les preferències (demandes) d'ocupació que tingues.
El Ayuntamiento de Almassora te ayuda en la búsqueda de empleo mediante la Agencia de desarrollo local. Sólo tienes que inscribirte siguiendo las instrucciones que van apareciendo, registrar los datos de curriculum de la manera más amplia posible y completar tu inscripción con las preferencias (demandas) de empleo que desees.
Últimes ofertes
Pots recercar les ofertes gestionades per l'Agència de desenvolupament local que s'ajusten al teu perfil professional. Revisa els requisits de l'oferta i inscriu-te si t’interessa.

Últimas ofertas
Puedes buscar las ofertas gestionadas por la Agencia Municipal de Colocación que se ajusten a tu perfil profesional. Revisa los requisitos de la oferta e inscríbete si es de tu interés.

ALBAÑIL / PINTOR

Castelló de la Plana , CASTELLÓN/CASTELLÓ
04/08/2022

OPERARIO DE LIMPIEZA CON MAQUINARIA INDUSTRIAL

Almassora , CASTELLÓN/CASTELLÓ
04/08/2022

Cocinero/a

Burriana , CASTELLÓN/CASTELLÓ
05/08/2022

Auxiliar de encajado de piezas de cerámica

Sant Joan de Moró , CASTELLÓN/CASTELLÓ
19/08/2022
Últims cursos
La formació és clau per a millorar l’ocupabilitat. En el cas de disposar de cursos que vos puguen interessar, inscriviu-vos.
Últimos cursos
La formación es clave para mejorar la empleabilidad. En el caso de disponer de cursos que te puedan interesar, inscríbete.
Els nostres serveis
SERVEI
D'ORIENTACIÓ
Des del nostre Servei d'Orientació, oferim informació i assessorament sobre com millorar les possibilitats d'ocupació en el mercat laboral.
+ Informació
A través del portal d'ocupació de l'Agència, les persones interessades es poden inscriure com a demandants de treball i les empreses poden inserir les ofertes dels llocs que necessiten cobrir.
+ Informació
Podem ajudar-vos a clarificar la idea de negoci, veure si és viable, plasmar-la en un projecte i donar suport al procés de constitució de l’empresa.
+ Informació
FORMACIÓ PER
A L'OCUPACIÓ
Els programes de formació professional per a l'ocupació, juntament amb els programes mixtos d'ocupació i formació estan dirigits, prioritàriament, a treballadors i treballadores en situació de desocupació que volen millorar la seua qualificació professional.
+ Informació
AGÈNCIA DE
DESENVOLUPAMENT LOCAL
Casa de la Cultura
Pl. España 2
12550 Almassora
Tens algun dubte?
964 560 001 Ext. 033
consumo@almassora.es
Software para agencias de colocación
POLÍTICA DE COOKIES
Las cookies de este sitio web se usan para personalizar el contenido y los anuncios, ofrecer funciones de redes sociales y analizar el tráfico. Además, compartimos información sobre el uso que haga del sitio web con nuestros partners de redes sociales, publicidad y análisis web, quienes pueden combinarla con otra información que les haya proporcionado o que hayan recopilado a partir del uso que haya hecho de sus servicios.