• Iniciar sesión en Gestionándote

 •  
 • Envía tu CV a


  Grup Pitagora  OFERTA DE EMPLEO

  informadors/es ambientals (costa daurada)

  Sensibilitzar i informar a la ciutadania per tal de millorar la qualitat del reciclatge i promoure bones pràctiques en la gestió dels residus, concretament en la gestió del vidre. Facilitar informació i sensibilitzar a establiments i comenrços sobre la gestió del vidre com a residu. Promocionar un concurs pels establiments amb l'objectiu de fer una bona gestió del vidre. REcollida de dades a través de tauletes. Observació i seguiment de l'ús dels contenidors de vidre. Persona extravertida, dinàmica, amb do de gents i bona presència. Capacitat d'expressar-se clarament i adaptar la conversa i el vocabulari a l'interlocutor/a. Interès i motivació pels temes ambientals. Es valorarà coneixements o formació sobre medi ambient. Disposició i facilitat pel treball en equipo. Experiència en tasques d'atenció al públic i/o accions publicitaries. Es valorarà experiència en educació o informació de temes mediambientals i preferiblement en campanyes de sensibilització. Incorporació inmediata.

  Contacta con la agencia

  Teléfono: 933220211
  Email: info@talentagora.net

  ¿Por qué iniciar sesión?

  Para poder iniciar sesión tienes que tener una cuenta en Gestionándote, si no no la tienes hazlo ahora.

  Al iniciar sesión en Gestionándote podrás apuntarte a las ofertas de empleo de todas las agencias de colocación que trabajan con nosotros, solo tendrás que rellenar tu CV una vez.

  Además, podrás enviar tu CV a una agencia para que te tengan en cuenta cuando haya una oferta que se adecúe a tu perfil.